Receptenlijst
Amuse
Amuse van asperge, ham en filodeeg
Amuse van gegrilde groenten en geitenkaas
Amuse van geitenkaas en eendenborst
Amuse van krokante courgette
Amuse van pancetta en gekaramelliseerde sjalot
Asperge amuse
Coquilles met salade van tomaat en grapefruit
Courgette en haloumi beignet
Cranberry paté
Fungi Ripieni (gevulde champignons)
Gamba met notensla en Parmezaan
Gehaktburgertje met courgette en rozemarijn
Mosselen met champagnesabayon
Pompoenpuree met grote garnalen
Prei-Kaasbonbon
Rogvleugel-salade
Slakken in een eetbaar huisje
Springrol met tagliatelle, gamba, ei en spinazie
Tartaar van Sint-Jakobsschelpen
Toast met krab en dragonyoghurt
Tonijn Amuse
Vietnamese lente-roll van scampi
Wildzwijnpaté met roggebrood
Zeeuwse oesters met Noilly-Pratsaus en venkel
Zeevrucht-amuse
Archief
Hoofdgerecht
Arroz de tomate
Beef Wellington
Brandade met kabeljauw en langoustine saus
Canette l’orange
Carré d’Agneau of lamsrack
Colombiaanse Goulash
Crespelles met asperge, ham en ei.
Eend met pikante uien en walnotenpuree
Eendenborst in sinaasappelsaus
Eendenborstfilet met cassis en frambozen
Eendenborstfilet met pastinaak
Espetadas de carne com chouriço e louro
Filet en de sukade van het hert met schorseneren
Flespompoen met gembertomaten
Gestoofde konijnenpoten met aardappel-zuurkooltaartje
Gevulde courgettebloem met mousse van tarbot
Groene asperges met lamsvlees
Halve patrijs met knolselderij, aardappelen en zuurkool.
Hazenrug met croûte van boerenkool, Hazenpeper, bloedworst en specerijensaus
Hazenrugfilet met pruimensaus
Hertenbiefstuk met bospaddenstoelen en rode portsaus
Hertenbiefstuk op groene kool
Hertenfilet met dadel-labneh, bramen en pindacrumble
Hertenrugfilet met sederijpuree en kool
Hertenstoof met gestoofde boerentenen
Hertenstoof met pastinaakpuree
Indische rijsttafel
Irish stew met Guinness and Champ
Kalfslever met bosbessensaus en ratatouille
Konijnenrug in calvadossaus Met getoomde witte kool, witlof en spatzles
Kreeft met groentesaus 
Kreeft op mousseline met gedopte tuinbonen
Kruidige rosbief uit de oven met roodlof en olijvensalsa
Kwartel met granaatappel-walnootsalsa
Lams carré met asperges
Lamsfilet in dukkahkorst met knoflookpuree en granaatappelsalade
Lamshaasje met honing-tijmsaus
Lamsrug met mosterdzaad
Mozaïek van runder- en kalfshaas met dragonsabayon.
Ode aan de kleine Zavel
Pappardelle met Italiaans stoofvlees
Parelhoen met aardappel-pastinaak mousseline
Risotto met asperges, scampi en blond bier
Risotto met lamsfilet en kaaskrokantjes
Risotto Primavera
Rouleau van parelhoen en pata negra
Scaloppine alla Marsala e polenta erba (Kalfslapjes met kruidige polenta)
Scampitaartje met cheddar
Tartaar van heilbot en tonijn met sinaasappelmayonaise
Wellington met portobello
Zalmfilet in prosciutto met kruidige linzen
Zeebaarsfilet en tonijn met stamppot van gerookte paling
Zeeduivel met schuimige saffraansaus
Nagerecht
Aardbeien Romanoff
Appel-cranberrycompote met steranijs
Apple Amber
Arroz doce
Banoffee in een glas
Cannelloni met ricotta, sukade en chocolade
Cheesecake in een glaasje
Cheesecake met Amarena-kersen en yoghurt parfait
Cheesecake van chocolade en aardbeien
Crème-Brûlée met amandel
Elstar appel met gedroogd fruit en hazelnoot-ijs
Espuma van verse mango
Geflambeerde warme appeltaartjes
Geitenkaasproeverij
Gepocheerde peer met sabayon en vanille-ijs
Gepocheerde vijgen met vanillesaus
Hangop met aardbeienconsommé en rabarber
herfsttoetje met stroopwafel en stoofpeertjes
île Flottante
Irish Coffee
Italiaanse vruchtensoep met kletskoppen
Kaiserschmarrn met appelstroop en ijs
Kletskoppen met vanille-ijs
Luchtig notengebak
Mascarpone panna cotta met dronken vijgen
Meringues met advocaat
Millefoglie van filodeeg
Mousse van chocola en peer
Panna cotta met vitamine C
Parfait van lavendelkaas
Pecan-semifreddo
Pure chocolade en passievrucht
Ricottataart met gekonfijt fruit
Rozijnensabayon
Saté van ananas en vanille-ijs
Stoofpeertjes met zoethout, mandarijn en vanille-hangop
Stracciatella kwarktaartjes met zoetzure morellen
Stroopwafel-tiramisu
Taartje van Port Salut en Gorgonzola
Tiramisu met advocaat en sinaasappel
Tiramisu van ricotta en Griekse yoghurt
Trifle met koffie en amaretti
Vanillebavarois
Vijgenclafoutis met tijm
Walnotentaart
Weisse Warsteiner Mousse
Witte chocolademousse in ananassoep
Zoete toast met aardbeien en mascarpone straciatella
Tussengerecht
Aardappel krokant
Aspergesalade met Witte Trappist
Bacalhao à Gomes de Sá
Boerenkoolsalade met mango en koriander
Boudin- noirmet een appeltje en zuurkool
Carpaccio van coquilles
Eendenborstrolletjes met cassisconfiture
Garnalen-curry
Garnalentompouce
Gepofte aardappel met grijze garnalen 
Gevulde aubergine
Gevulde kwartel met paddenstoelrisotto
Haricots verts met freekeh en miso.
Haringhapje met vlierbes cocktail
Heldere bospaddenstoelensoep
Herfstpasta met walnoot en paddenstoelen
Kabeljauw met walnotensaus
Knoflookgarnalen met een salade van aardbei en zeekraal
Knolselderijsoep met zuurkool
Krabpoten met gemengde salade
Kreeft met groentesaus 
Kwartel met aardappel en truffeltapenade
Kwartel met champignon-creme
Legumes com vinha d’alhos
Oesters met aardappelen en whisky
Paling in peterseliesaus
Parmentier de canard (aardappelgerecht)
Pastinaakblini’s met rode-bietenbrunoise
Portobello Cappuccino
Quiche l’homme-filet
Quiche met spinazie en zalm
Ragout van gekonfijte fazant met morilles op fijne pasta
Ravioli met pompoen en geitenkaas
Risotto met paddenstoelen en pecorino
Risotto met verschillende groenten
Risotto van een bouillon van waddengarnalen met tarbot, gefrituurde oester met gerookt buikspek en Parmezaanse kaas
Salade met gekonfijte konijnenbout, seranoham en een zachte mosterdcrème
Salade met zeebanket venkel en limoen
Salade van geroosterde asperges, courgettes en manouri
Salade van witte en groene asperges en rosbief van limousin
Scampitaartje met cheddar
Sobanoedels met limoen, kardemom en avocado
Soep van gepekelde kabeljauw en paling
Steak tartaar
Tongrolletjes Veronique
Tongschar-rolletjes met fijne groente
Tonno con caponata
Topinamboer velouté met coquille
Visballetjes in Altmarkische saus
Warme salade uit de wok
Witlofsalade met rucola en pesto
Zalm met chimmichurri
Zalmforel met bulgurtartaar en aardperen-chips
Voorgerecht
Aardappel-venkelsoep met ham
Ajo Blanco
Aspergesoep
Aspergesoep van witte asperges.
Bietensoep met Makreel
Bisque d’homard
Bisque d’homard (kreeftensoep)
Bospaddenstoelensoep
Burrata met sinaasappel
Caldo Verde
Camembertsalade
Carpaccio van biet en haring
Ceviche van zalmforel en coquille
Chinese komkommersoep met varkenshaas
Coquille pot au feu
Courgetti-salade
Cranberry paté
Crèmesoep van kropsla met gelei van pruimenwijn, Lardi di Colonnata, ganzenlever, en paling
Doperwten-venkelsoep
Duo van tonijn en gamba’s met gemarineerde groentes
Gele paprikasoep met tuinkers
Gepofte aardappel met grijze garnalen 
Heldere bospaddenstoelensoep
Kastanjesoep
Kervelsoep
Knolselderijsoep met appel
Knolselderijsoep met zuurkool
Krabtartaar met Avocado en Mango
Nestje van tomatenmousse met eitjes
Oestersoep
Oestersoep met Champagne
Overijsselse mosterdsoep
Paling in peterseliesaus
Pesce alla Caprese
Pieterman in selderijsoepje
Pittige ravioli met gele paprika-mayonaise
Pizza van tonijn.
Pompoensoep
Pompoensoep
Risotto met verschillende groenten
Risotto Primavera
Rodekoolsoep met appelbolletjes
Romige bloemkool pastinaak soep met geroosterde amandelen en knoflook olie.
Salada de agrião com funcho e laranja
Salade met avocado en parmaham
Shorabit Jarjir
Slakkensoep
Soep van gepekelde kabeljauw en paling
Soep van geroosterde knoflook, brood en amandelen
Soep van groene asperges
Springrol met tagliatelle, gamba, ei en spinazie
Tomaten-paprikasoep met geitenkaas
Tweekleurensoep
Venkelsoep
Zalm met radijs, komkommer en dille in basilicumsaus
Zult met paling, witlof en pure chocola