Ingrediënten voor 8 personen:
500g dikke yoghurt, een nacht uitgelekt
Zeezout
Cayennepeper
4 bosuitjes in dunne ringen
4 el gehakte dragon
2 el citroensap
4 tl sesamzaadjes (geroosterd)
Versgemalen zwarte peper
500g krabvlees
Handvol wilde kruiden
1 Italiaans brood (Ciabatta)
2 tenen knoflook
Olijfolie
zoutflakes
Bereidingswijze:
Snijd het brood in plakken en rooster kort in een broodrooster of oven
Smeer het brood licht in met een mengsel van olijfolie, knoflook en zoutflakes
Breng de yoghurt op smaak met zout en een beetje cayennepeper.
Meng de ringetjes bos-ui, de gehakte dragon, het citroensap en de sesamzaadjes erdoor. Naar smaak versgemalen peper toevoegen.
Smeer het geroosterde brood royaal in met de yoghurt en verdeel het krabvlees erover. Bestrooi met takjes verse kruiden en wat extra dragonblaadjes.