Amuse van Kwarteleitje op prikkertje

Amuse van Kwarteleitje op prikkertje

Deze Amuse van Kwarteleitje op prikkertje komt van de site Giessenborch.com, waar je de grootste verzameling van tapas- en pinchos-recepten ter wereld aantreft. Leuk om te maken en te presenteren, lekker om te eten. Een pincho is een sneetje brood met daarop een topping (dit kan van alles zijn, ware kunstwerkjes met vaak een spiesje er doorheen). Spanjaarden gaan ’s avonds gezellig naar een bar en eten een aantal hapjes, wat pinchos kunnen zijn met een lekker drankje

Ingrediënten (12 personen):

  • 12 hardgekookte kwarteleitjes
  • 12 ansjovisjes in azijn
  • 12 olijven
  • 12 sneetjes goed stokbrood
  • Extra vergine olijfolie
  • Zout

Bereiding:

Druppel olijfolie op de sneetjes stokbrood en strooi er een snufje zout op. Prik de rest van de ingrediënten op het brood zoals op de foto te zien is. De amuse van kwarteleitje op prikkertje zet je vervolgens op een schaal en presenteer je bij een welkomsdrankje of vóór het diner.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*