Komkommerschijfjes met mozzarella

Komkommerschijfjes met mozzarella

Deze komkommerschijfjes met mozzarella maakten we als amuse, voorafgaand aan ons juni-diner. Het is niet direct een kookclubwaardig recept, maar de smaak is er niet minder om. Lekker tijdens het koken, fris voorafgaand aan een diner.

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 3 bolletjes mozzarella in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels gedroogde tomaatjes (op olie) en klein gesneden
  • 4 eetlepels kappertjes fijngehakt
  • 4 eetlepels zwarte olijven kleingesneden
  • 1-2 eetlepels olijfolie extra-vierge
  • 1 eetlepel balsamico-azijn en wat zout
  • 1 komkommer in schijfjes van ongeveer 2 cm gesneden

Bereiding:

  1. Meng mozzarella, tomaatjes, kappertjes en olijven goed door elkaar. Roer de olijfolie en de azijn erdoor en breng op smaak met beetje zout.
  2. Verdeel het mozzarella mengsel over de komkommerschijfjes.
  3. Serveer de komkommerschijfjes met mozerella op een klein bordje of laat het afnemen van een schaal

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*