Kookclub l'Homme-Filet

Drunense Kookclub voor mannen

  • Home
  • Menu’s
  • Recepten index
  • Contact
  • Archief
  • Home
  • Menu’s
  • Recepten index
  • Contact
  • Archief

2012

Geplaatst door willy adema op 31 januari 2018 in Archief

Februari

  • Haring met biet, lof en groene appel
  • Canard a I-orange
  • Knolselderijsoufflé
  • Cepocheerde peer

Maart

  • Pasta met coquilles en groene asperges in een kleurige Noilly Prat saus
  • Gegratineerde oester in dragonsaus
  • crëpes suzette
  • Groentelasagne
  • Kabeljauw met Sauvignon Blanc uit de oven

April

  • Asperges met Balsamico-mosterdsaus en zalm
  • Gemengde vissoep-zuppa di pesce
  • Lamsbout met munt, tagliatelle en courgettesalade
  • Karamelsinaasappelen

Mei

  • Broccoli soep met gerookte forel
  • kabeljauw met mosterdkorstje
  • Yoghurt panna cotta
  • Krabtartaar met avocado en Mango

September

  • soep van doperwten met hazelnoot olie en garnalen
  • Hertenmedaillons met bramensaus, groenten en aligot
  • Frambozen clafoutis
  • Krabsoufflé

December

  • Bavette avec tous les accompagnement
  • Lauwwarme magere salade
  • Krabsalade met avocado
  • zee ontmoet graan
  • Millefeuille
Tweet Share Pin It Print

willy adema

KokenKoken
2011
Slakkensoep

Laat een bericht achter Annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*


Snel zoeken

  • Op Categorie
  • Op datum
  • Lijst

Archieven

  • april 2025 (15)
  • februari 2025 (9)
  • december 2024 (5)
  • oktober 2024 (10)
  • juni 2024 (4)
  • mei 2024 (5)
  • april 2024 (5)
  • maart 2024 (4)
  • februari 2024 (6)
  • januari 2024 (6)
  • december 2023 (4)
  • november 2023 (4)
  • oktober 2023 (4)
  • september 2023 (6)
  • juni 2023 (5)
  • mei 2023 (5)
  • april 2023 (5)
  • maart 2023 (5)
  • februari 2023 (5)
  • januari 2023 (5)
  • december 2022 (6)
  • november 2022 (7)
  • oktober 2022 (5)
  • september 2022 (5)
  • juni 2022 (5)
  • mei 2022 (5)
  • april 2022 (7)
  • maart 2022 (5)
  • oktober 2021 (5)
  • september 2021 (3)
  • februari 2020 (4)
  • januari 2020 (5)
  • december 2019 (6)
  • november 2019 (5)
  • oktober 2019 (4)
  • september 2019 (5)
  • juni 2019 (4)
  • mei 2019 (5)
  • april 2019 (5)
  • maart 2019 (5)
  • februari 2019 (4)
  • januari 2019 (5)
  • december 2018 (5)
  • november 2018 (5)
  • oktober 2018 (4)
  • september 2018 (5)
  • juni 2018 (3)
  • mei 2018 (5)
  • april 2018 (5)
  • maart 2018 (5)
  • februari 2018 (42)
  • januari 2018 (21)

Welke gang?

  • Amuse (40)
  • Archief (11)
  • Bijgerecht (2)
  • Hoofdgerecht (79)
  • Nagerecht (67)
  • Tussengerecht (72)
  • Voorgerecht (76)

Eerdere recepten:

  • Salade van rode grapefruit met sumak.
    in Amuse
  • Tonijn met mango en sesamkletskopjes
    in Voorgerecht
  • Pastinaaksoep met appel en uien
    in Tussengerecht, Voorgerecht
  • Lamsfilet, asperges, lamsjus en peultjes
    in Hoofdgerecht
  • Mascarponecreme met contuccini-koekjes en gemarineerde aardbeien.
    in Nagerecht
  • Zwarte tapioca kroepoek gevuld met zalm en avocado
    in Hoofdgerecht
KokenKoken

Volg ons:

  • instagram
  • thefork

copyright

© 2024 De Reuzenkabouter for Kookclub l'Homme Filet.

Copyright © 2018 wiad55 for Kookclub l'Homme-Filet— Ontworpen door WPZOOM