Coquille met wakame en safraansaus

Coquille met zeekraal en safraansaus

We maakten als tweede amuse een Coquille met zeekraal en safraansaus. De oplettende kijker zal zien dat we geen zeekraal als garnering hebben gebruikt maar wakame. Net zo lekker overigens.

Voor 12 personen is dit de bereidingswijze:

Ingrediënten:

  • 12 coquilles  

Voor de saus:

  • 2 dl slagroom
  • 2 dl droge witte wijn
  • 1 buisje safraan
  • 1 theelepel suiker
  • Maizena (om eventueel te binden)
  • Zeekraal (2 bakjes)

Bereidingswijze:

Maak eerst de saus, houdt hem warm.

Dep de coquilles droog met keukenpapier.

Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur aan beide kanten in heel korte tijd gaar.

Bak de zeekraal in een klein beetje olie even kort aan en plaats in het midden van het bord daarop de coquille en afdekken met safraansaus

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*