Krabtartaar met Avocado en Mango

Ingrediënten voor 12 personen:

Krabvlees (diepvries) 500 gram
3 Avocado’s
3 Mango’s
Verse gember 3 cm
Mayonaise 9 el
Kerriepoeder 3 tl
3 citroenen
Tuinkers 3 bakjes
Serveerringen

Bereidingswijze:

Snijd het krabvlees in kleine blokjes (brunoise). Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees brunoise. Doe hetzelfde met de mango.
Rasp de gember en meng dit met de mayonaise. Voeg de kerriepoeder toe. Meng de kerriemayonaise met de krab, avocado en mango. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Verdeel de krabtartaar in gelijke porties en schep in een serveerring. Duw goed aan en verwijder dan de ring, zodat er een mooi gevormd tartaartje op het bord ligt. Garneer met een beetje tuinkers.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*