Pesce spada a ghiotta

Ingrediënten: (10 personen)

  • 10 kleine mootjes zwaardvis
  • 2 uien
  • 500 g tomatenblokjes in blik
  • 300 g ontpitte groene olijven, klein gesneden
  • 2 el kappertjes
  • 2 stronken bleekselderij
  • Peterselie
  • Zout en peper
  • Olijfolie
  • Bloem

Bereidingswijze:

Snij de uien en bleekselderij in kleine stukken;

Braad de uien, bleekselderij samen met de peterselie tot de uien glazig zijn;

Voeg de tomatenblokjes, kappertjes en olijven toe;

Kruiden met peper en zout en ca. 10 minuten laten garen;

Was en ontvel ondertussen de zwaardvis;

Dep de moten droog met keukenpapier;

Leg de moten bij de saus;

Doe wat van de saus op de moten vis en laat ca. 15 minuten rustig garen.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*