Spaghetti aglio e olio

Ingrediënten:

  • 1000 g verse spaghetti
  • 6 tenen knoflook
  • 120 ml olijfolie
  • 1 tl chilivlokken (of een gesnipperd pepertje)
  • 3 takjes verse peterselie
  • Zout en peper
  • Parmazaanse kaas

Bereidingswijze:

Breng een grote pan water met zout aan de kook;

Kook de spaghetti en roer af en toe zodat de strengen pasta los blijven;

Terwijl de pasta kookt rooster je de knoflook en de chilivlokken langzaam een aantal minuten in de olijfolie. De knoflook mag niet verbranden;

Giet de olijfolie met de knoflook op de pasta;

Voeg de peterselie toe en de helft van de geraspte kaas;

Serveer de pasta met de rest van de geraspte kaas.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*