Ingrediënten:
- 2 aubergines
- 2 courgettes
- 2 paprika’s
- Olijfolie
- Zeezout en versgemalen peper
- Balsamico
- Verse peterselie
Bereidingswijze:
Snij de paprika zonder de pitjes in stukken. Snij de aubergine en courgette met een mandoline in dunne plakken; Leg je de gesneden paprika in een ovenschaal en besprenkel je deze met wat olijfolie en maal er verse peper en zeezout overheen. Zet de schaal met paprika in de oven voor de duur van 40 minuten;
Verwarm een grillpan. Als de pan heet is, doe je hier wat olijfolie in. Leg de plakjes aubergine in de pan en bestrooi ook deze met zeezout en vers gemalen peper. Bak de aubergine in een paar minuten gaar. Met de courgette doe je hetzelfde;
Als de paprika klaar is in de oven, dan bak je ook deze even kort aan in de grillpan voor een mooi grillrandje.
Leg de groente mooi op de borden. Druppel nog een klein beetje olijfolie over de groente en eventueel een paar druppeltjes balsamico. Garneer tot slot met wat peterselie.