Honingmousse met rode vruchten

Ingrediënten(10 personen):                   

  • 8 el honing
  • 6 blaadjes gelatine
  • 500 ml slagroom
  • 10 kaneelkoekjes
  • 2 takjes munt
  • Bosbessen, frambozen, aardbeien

Bereiding:

Verwarm een pannetje met de honing op laag vuur;

Laat intussen de gelatine 5 minuten in ruim koud water weken;

Neem de honing van het vuur;

Knijp de gelatine goed uit en los, al roerend, de hete honing erin op;

Klop de slagroom stijf en schep de honing in delen erdoor;

Schep de honingmousse in ijscoupes;

Laat in de koelkast ca. 1 uur opstijven;

Neem de honingmousse ca. 5 minuten voor het serveren uit de koelkast. Garneer met kaneelkoekjes, rode vruchten en muntblaadjes

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*