Crumble van appel en peer met kaneel en vanille-ijs:

Ingrediënten (10 personen):              

  •    5 groene appels.                             
  •    5 Conference peren. 
  • 1.000 gr. Vanille roomijs.
  •   550 gr. Tarwebloem.
  •   290 gr. Roomboter. 
  •   280 gr. Kristalsuiker.
  •   2,5 theelepel kaneel. 

Bereidingswijze:

  1. Snijd het fruit in stukken en schik in een ovenschotel. 
  2. Meng de ingrediënten voor de crumble met de hand tot een kruimige massa.   
  3. Leg een flinke laag crumble op het fruit. 
  4. Zet de schaal gedurende 30 minuten in een oven van 180 0. (Tot het goudbruin ziet)
  5. Serveer de toetjes met een bolletje ijs.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*